Welkom  op mijn site.

   Hier zie je  schilderijen , gemaakt in acryl- en olieverf  en aquarelkaarten en een  paar pentekeningen.

Mijn voorkeur gaat uit naar het realistisch weergeven van dieren ,mensen en natuur in olieverf en naar abstract ,gemengd  multimedia werk , meestal in acrylverf. Ik probeer van alles uit , zit  regelmatig op you tube ,om te kijken wat er in de wereld zoal gemaakt wordt, maar neem gerust een kijkje .

Heb je belangstelling voor een schilderij van mij, of wil je dat ik iets in opdracht schilder,( bv een portret ) informeer dan naar de mogelijkheden, of kom even langs aan de Vondermansdijk  8 in Zieuwent (gemeente Oost Gelre}

Alle prijzen zijn bespreekbaar ,soms is het ook mogelijk dat ik het schilderij op de site van werkaandemuur zet ,dan kun je een afbeelding van een schilderij van mij af laten drukken op verschillende materialen ,in elke gewenste grootte.

 

De sieraden die zijn afgebeeld zijn voorbeelden en kunnen onderstussen al wel verkocht zijn. Het is nu wel mogelijk om bij mij in het atelier de sieraden in een vitrinekast te bekijken en te kopen . Ik maak er regelmatig nieuwe bij , ook oorbellen.

HOTPOT  

Het is nu ook mogelijk een workshop ,glassieraden maken ,bij mij thuis te doen ,  4  tot max 6 personen, je maakt dan 2 hangers,  of 1 hanger en oorbellen of een ring. Een broche kan ook.        kosten €25 pp ,   kopje thee of koffie.

Wil je liever een workshop schilderen ? Gezellig met een aantal vrienden, vriendinnen of collega's( max 8 personen)op  bv zaterdagmiddag een schilderij maken. 

Ook is het mogelijk om met een groepje bv 3-6  personen 1  schilderij gezamelijk te maken ...

Neem kontakt op voor de mogelijkheden. 

 

Groetjes, Janny Schilderink.  Zieuwent.

e-mail: j.schilderink@kpnmail.nl            tel: 0544-376621  met antwoordapparaat, kun je iets inspreken bel ik je terug...